Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکران دو فیلم پرفروش و پرمخاطب سی ششمین جشنواره فیلم فجر در سینما هلال زاهدان و جا ماندن برخی علاقه‌مندان پشت در نشان داد که یک سینما برای زاهدان کافی نیست. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۶ استانها سیستان و بلوچستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، این روزها حال و هوای تنها سینمای زاهدان با اکران دو فیلم "لاتاری" و "مصادره" رنگ و بوی بهاری به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینمایی که به دلایلی نتوانست در آغاز تعطیلات نوروزی اکرانی مناسب با این ایام را برای مخاطبانش به اجرا درآورد اما از نیمه دوم تعطیلات نوروز با اکران "به وقت شام" نظر مردم را به سوی خود جلب کرد. پس از آن نیز حالا حدود 20 روز است با اکران دو فیلم پرفروش و پرمخاطب سی ششمین جشنواره فیلم فجر میزبان خیل عظیمی از علاقه‌مندان به هنر و سینما در زاهدان است به طوری که براساس مشاهده خبرنگار تسنیم در همان ساعت اولیه فروش بلیت ظرفیت سینما هلال پر می‌شود و بسیاری از علاقه‌مندان پشت در سالن سینما باقی می‌مانند و به خانه بازمی‌گردند. همچنین ترافیک خیابان آزادی نیز نشان‌دهنده این استقبال گسترده مردم بود به طوری که متقاضیان سینما برای پارک خودروی خود مجبور بودند به خیابان‌های مجاور بروند.

اکران فیلمِ خوب استقبال مردم را در پی دارد

شب گذشته یکی از شهروندان زاهدانی که در سینما هلال موفق به خرید بلیت برای فیلم لاتاری نشد دراین‌باره به خبرنگار تسنیم با ابراز رضایت از ایجاد این سالن تخصصی سینما در زاهدان گفت: متأسفانه تقاضا برای تماشای این فیلم مانند زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر بسیار زیاد است و مجبورم فردا مجدد برای دیدن این فیلم مراجعه کنم. در همان موقع اکران فیلم‌های جشنواره هم موفق نشدم برای دیدن این فیلم بلیت تهیه کنم.

نارویی ادامه داد: اینکه پس از سال‌ها زاهدان صاحب یک سینما تخصصی و استاندارد شده اتفاق مبارکی است اما به نظرم جمعیت فعلی زاهدان نیازمند سالن‌های بیشتری است.

وی تصریح کرد: درست است که در زمان اکران برخی فیلم‌ها ممکن است صندلی همین یک سینما هم خالی بماند اما استقبال مردم از اکران فیلم‌های پرطرفدار نشان می‌دهد که اگر فیلم خوب روی پرده برود مردم زاهدان نیز مانند شهرهای دیگر رغبت بیشتری نسبت به سینما رفتن دارند.

صف طولانی پشت کیشه فروش بلیت

یکی دیگر از شهروندان نیز دراین‌باره به خبرنگار ما گفت: استقبال مردم از فیلم‌های جدید آن‌قدر زیاد است که وقتی دو ساعت مانده به اکران برای تهیه بلیت به سینما مراجعه کردم همه صندلی‌ها رزرو شده بود. مأمور فروش بلیت توصیه کرد تا همان ساعت اکران مجدد مراجعه کنم تا درصورتی‌که رزرو شخص دیگری کنسل شد بتوانم بلیت تهیه کنم اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد و باید در روزی دیگر برای دیدن فیلم مراجعه کنم.

محمدی ادامه داد: اکثر مردم در روزهای پنجشنبه و جمعه تمایل برای تفریحات مختلف برنامه‌ریزی می‌کنند و درصورتی‌که فیلم خوبی برای اکران وجود داشته باشد حتماً یکی از گزینه‌های مردم رفتن به سینما خواهد بود. همان‌طور که بنده شخصاً در پنجشنبه و جمعه گذشته شاهد شلوغی سینما هلال بودم و این استقبال از ترافیک ایجادشده جلوی سینما کاملاً مشهود بود اما در این دو روز برخی مردم نتوانستند فیلم دلخواه خود را ببینند چراکه ظرفیت سالن پر شد.

این وضعیت در حالی است که سینمای دیگر شهر زاهدان یعنی "اشراق" از نیمه‌ اسفند سال گذشته به دلیل تعمیرات تعطیل شد و به گفته معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که فعلاً وجود یک سینما برای مردم زاهدان کافی است، بر این اساس تجهیز و تعمیر سینما اشراق در دستور کار قرارگرفته است.

نصیر احمد ملازهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه تعمیرات سینما اشراق هنوز آغاز نشده است، اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری‌هایی که انجام شد، سینما هلال به‌عنوان یک سینمای درجه یک و استاندارد در زاهدان ایجاد شد و الان به نوعی دیگر مشکل سینما در زاهدان نداریم و ازآنجایی‌که در سینما هلال هم علی‌رغم استقبال مردم صندلی‌های خالی هم زیاد است درنتیجه احساس کردیم این سینما جوابگوی نیاز فعلی هست.

ملازهی تصریح کرد: تعطیلی سینما اشراق به دلیل تعمیرات به معنی منحل شدن سینما اشراق نیست بلکه این سینما به فعالیت خودش در آینده ادامه خواهد داد اما ممکن است نوع فعالیت آن فرق کند به‌عنوان‌مثال ممکن است برنامه‌هایی برای اقشار مختلف مانند کودکان و نوجوانان داشته باشیم یا اینکه سینما تجربه را برای اهالی هنر و قشر روشنفکر جامعه در این مکان راه‌اندازی و نشست‌های سینمایی، نقدها و بررسی‌ها، دعوت از اساتید سینمایی به همراه پخش فیلم و نقد و سایر ورک شاپ‌های تخصصی را برگزار کنیم.

با افزایش سالن‌های سینمایی حق انتخاب مردم بیشتر می‌شود

مدیر سینما هلال نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم معتقد است: از آنجایی که فرهنگ سینما رفتن کم کم در بین مردم زاهدان در حال شکل‌گیری است به نظرم باید تعداد سالن‌های سینما افزایش یابد تا مردم قدرت انتخاب بیشتری داشته باشند.

سلمانژاد با اشاره به اینکه استقبال مردم از فیلم‌های اکران شده از نیمه دوم فروردین بسیار زیاد بوده است، گفت: در زمان اکران فیلم‌های "به وقت شام"، "لاتاری" و "مصادره" تا کنون در هیچ سانسی کمتر از 400 نفر متقاضی نداشتیم و در اکثر سانس‌ها ظرفیت سینما هلال به طور کامل پر شد و ما انتظار چنین استقبالی از سوی مردم را نداشتیم.

وی تصریح کرد: مدیریت سینما هلال از زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر در زاهدان تا کنون سعی کرده است فیلم‌های روز سینمای ایران را اکران کند.

مدیر سینما هلال با بیان اینکه در مجتمع فرهنگی هلال تنها یک سالن سینما با ظرفیت 530 نفر وجود دارد، افزود: با وجود یک سالن فیلم‌های محدودی را می‌توانیم اکران کنیم و در واقع انتخاب‌های ما محدود خواهد بود این در حالی است که به عنوان مثال اگر سه سالن داشتیم به راحتی می‌توانستیم 6 فیلم را همزمان اکران کنیم.

سلمانژاد ادامه داد: به همین دلیل وقتی فیلم‌هایی مانند "لاتاری" و "مصادره" با گذشت بیش از 20 روز از شروع اکران آن‌ها در زاهدان هنوز هم استقبال مردم بی‌نظیر است ما نمی‌توانیم این فیلم را از پرده پایین بیاوریم و فیلم جدیدی را اکران کنیم.

بهار صنعت سینما در زاهدان

وی تصریح کرد: بنده با افزایش تعداد سالن‌های سینما در زاهدان موافق هستم و شنیده‌ام قرار است دو سالن دیگر توسط بخش خصوصی در مجتمع فرهنگی و تفریحی لادیز افتتاح شود که این افزایش تعداد سالن‌های سینما برای وضعیت فرهنگی و هنری استان خیلی خوب است و موجب پر شدن سبد فرهنگی خانواده‌ها می‌شود.

سلمانژاد با بیان اینکه فرهنگ سینما رفتن تازه در بین مردم این استان در حال شکل گرفتن است، گفت: زمانی در این شهر دو سینما وجود داشت که تعطیل شد و دلیل این تعطیلی چیزی جز بی‌توجهی مردم به سینما نبود اما الان این صنعت در زاهدان رونق پیدا کرده است و فکر می‌کنم اگر تعداد سینماها چه در زاهدان و چه در دیگر شهرستان‌ها بیشتر شود بازهم شاهد چنین استقبالی از سوی مردم باشیم.

مدیر سینما هلال با اشاره به اینکه سینما هلال زاهدان در ردیف سینماهای رده "الف" کشور قرار دارد، خاطرنشان کرد: استقبال مردم از بعد از تعطیلات نوروزی آن‌قدر زیاد بوده است که شرکت‌های پخش فیلم باور نمی‌کردند فیلم‌های اکران شده در زاهدان به‌اندازه سینماهای بزرگ کشور فروش داشته باشد.

وی ادامه داد: استقبال مردم از سینما هلال نیز از زمان جشنواره فیلم فجر آغاز شد چراکه تا آن زمان بسیاری از مردم اصلاً نمی‌دانستند سینمایی با این کیفیت در زاهدان وجود دارد که نقش رسانه و بازتاب جشنواره فیلم فجر زاهدان در این زمینه بسیار تأثیرگذار بود.

سلمانژاد به افزایش آگاهی مردم از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی اشاره کرد و گفت: مخاطب امروز سینما مردمی هستند که قبل از آمدن به سینما درباره فیلم‌های روی پرده تحقیق می‌کنند و در واقع با آگاهی نسبت به فیلم‌های پرفروش در سالن سینما حاضر می‌شوند برای همین است که بیننده فیلم‌های لاتاری و مصادره در زاهدان مانند تهران، تبریز و یا دیگر شهرهای بزرگ کشور است.

حداقل 2 سینمای دیگر در زاهدان بازگشایی شود

مدیر سینما هلال ادامه داد: با این وجود نباید به این وضعیت قانع شویم و مردم باید کاری کنند که حداقل 2 سینمای دیگر در زاهدان بازگشایی شود. این اتفاق باید بیفتند چرا که مردم باید حق انتخاب داشته باشند. شاید به عنوان مثال کسی از امکانات سینما هلال راضی نباشد یا اینکه این سینما به محل زندگی آن‌ها نزدیک نیست. بنابراین افزایش تعداد سالن‌های سینما حق انتخاب مردم را افزایش می‌دهد.

وی تصریح کرد: در شرایط موجود با فعالیت یک سینما در زاهدان اکنون در نهایت مردم حق انتخاب 3 فیلم دارند اما اگر حداقل 2 سینمای دیگر وجود داشته باشد مردم حق انتخاب 9 فیلم را خواهند داشت که این موضوع هم به نفع سینما و هم به نفع مردم است.

سلمانژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر چقدر برای اقبال مردم به تئاتر و یا نمایشگاه‌های هنری در این استان و این شهر تبلیغ و تلاش می‌شود؟ این در حالی است که در برابر تئاتر مردم اکنون اقبال گسترده‌ای نسبت به سینما دارند و این هم جزوی از سبد فرهنگی یک خانواده است که باید برای آن برنامه‌ریزی کرد.

نوید اکران فیلم‌های روز کشور در سینما هلال

مدیر سینما هلال در پاسخ به این سؤال که دلیل خالی بودن برنامه اکران نوروزی سینما هلال از فیلم‌های روز سینمای ایران چه بود؟ گفت: اکران فیلم‌های جدید در جشنواره اخیر فیلم فجر از 26 اسفند ماه سال گذشته آغاز شد.

وی با بیان اینکه راه انتقال فیلم‌ها از شرکت‌های پخش فیلم به زاهدان تی پاکس است، تصریح کرد: متأسفانه در زاهدان از 26 اسفند تعطیل است. از طرفی ما نمی‌توانیم قبل از اکران فیلم در تهران فیلمی را پخش کنیم. به همین فیلم‌های جدید به اکران نوروزی نرسید اما در همان زمان تعطیلات تلاش کردیم و توانستیم بعد از پایان تعطیلات فیلم "به وقت شام" را پخش کنیم.

سلمانژاد تصریح کرد: پیگیر رفع برخی مشکلات در تعامل با شرکت‌های پخش فیلم هستیم و این نوید را به مردم زاهدان می‌دهم که از این به بعد همزمان با تهران، فیلم‌های روز سینمای کشور در سینما هلال اکران می‌شود.

انتهای پیام/

R7843/P1336/S6,65/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماندن در سینما اهمیت دارد/ عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موزه سینما، امیر عابدی در ابتدای کارگاه «آشنایی با عکاسی در فیلم و سینما» گفت: در سینمای ایران حضور در سمت‌های مختلفی را تجربه کردم تا بدانم زمانی که می‌خواهم در یک فیلم سینمایی کار کنم به دلیل روابط مختلفی که میان صنوف وجود دارد، باید چگونه عمل کنم؛ به عنوان مثال یک برنامه ریز زمانی موفق است که بداند هر گروه کاری باید در چه ساعتی در صحنه حضور پیدا کند.

وی ادامه داد: من در دوره تجربه اندوزی تلاش کردم حرفه‌های مختلفی را در سینما بیاموزم و تجربه کنم و به دیگران هم توصیه می‌کنم که ابتدا عکاسی را با فیلم‌های کوتاه تجربه کنند تا روابطی را که میان گروه‌های مختلف وجود دارد، یاد بگیرند.

کار در سینما طاقت فرسا است

عکاس فیلم «شب یلدا» افزود: فعالیت در سینما کاری طاقت فرسا است و ممکن است مراحل فیلمبرداری برخی از پلان‌ها بارها تکرار شود. برخی فکر می‌کنند عکاسی فیلم کار ساده‌ای است. عده‌ای نیز تصور می‌کنند که ما فقط قاب فیلمبردار را لحاظ می‌کنیم، در صورتی که همیشه اینطور نیست. در بسیاری از مواقع، عکاس زاویه مورد نیاز خود را از قبل انتخاب می‌کند. در واقع من شیوه ثبت بسیاری از عکس‌ها را در هنگام خواندن فیلمنامه در ذهن خود مرور می‌کنم. برخی از همکاران ما در حوزه عکاسی فیلم با فیلمنامه آثاری که در آن حضور پیدا می‌کنند، آشنایی ندارند و این مساله به هیچ وجه مورد قبول نیست. زمانی که فیلمنامه را می‌خوانید، کاراکترها را آنالیز کرده و به ایده‌هایی جدیدی می‌رسید.

شخصیت منفی نیاز به لنز واید دارد

عابدی با بیان این‌که گاهی پیش آمده که یک کارگردان از قاب‌های او تاثیر گرفته است، افزود: مثلا می توان‌ برای گرفتن کلوز آپ از شخصیت منفی با لنز واید و برای شخصیت مثبت از لنز تله استفاده کرد و این مساله به دلیل تاثیرات روانشناسی موجود در لنزها است. این موارد زمانی کاربرد خواهد داشت که فیلمنامه اثر را به خوبی مطالعه کنید. جزو وظایف یک پروژه است که با عکاس کاملا همراهی کند.

وی ادامه داد: ارتباطاتی که بین عوامل وجود دارد مانند چرخ دنده به صورت ارگانیک عمل می‌کند، سینما و تئاتر به هیچ عنوان هنر فردی نیست. برقراری تعامل و روابط عمومی بالا بخشی از وظیفه یک عکاس است. بازیگر مقابل دوربین، پارتنر یک عکاس به شمار می‌رود و باید بتوان با او تعامل مناسبی داشت.

عکاس فیلم «قرمز» در ادامه این نشست گفت: سال‌ها پیش یک دوره یکساله کلاس بازیگری گذراندم تنها برای اینکه بدانم یک بازیگر چگونه رفتار می‌کند و چگونه حس خود را به صورت فیزیکی یا میمیک صورت به شکل بیرونی بروز می دهد. در بازیگری رویکردهای متفاوت وجود دارد؛ عده ای کاملا حسی و برخی مبتنی بر تکنیک بازی می کنند، برخورد عکاس در یک پروژه باید با هر کدام از اینها متفاوت باشد.

عابدی با بیان این‌که در گذشته عکاسی با نگاتیو انجام می‌گرفت و به همین دلیل با دشواری‌های بیشتری همراه بود، ادامه داد: به دلیل وجود نگاتیو، در آن زمان من با دقت بیشتری به رصد کردن شرایط برای تهیه عکس ها می‌پرداختم. به صورت اصولی در همه فیلم‌ها، تمرین نهایی وجود دارد که باید همه چیز از جمله گریم و لباس مانند اجرای نهایی باشد و در این شرایط می‌توان بخش زیادی از عکس ها را در تمرین تهیه کرد. یاد گرفتن سینما از صفر تا صد و شناخت کامل پروسه تولید بسیار مهم است. یادگیری این موارد در طول دوران کاری برای من بسیار مفید بوده و خصوصا حضور در کلاس بازیگری تاثیر زیادی در زندگی حرفه‌ای من داشته است.

یکی از وظایف عکاس کنجکاو کردن مخاطب است

عابدی عنوان کرد: یکی از وظایف عکاس فیلم، وسوسه کردن و ایجاد کنجکاوی در مخاطبان است. مثلا در فیلم «ساکن طبقه وسط»، شهاب حسینی ۳۸ نقش متفاوت را برعهده داشت که عکس‌های مربوط به آن شخصیت‌ها می‌توانست تبلیغات مثبت فراوانی را باعث شود. در صورتی که تنها به استفاده یک عکس از آن فیلم به عنوان تبلیغ در سطح شهر بسنده شد.

عکاس فیلم «آلزایمر» افزود: برخی عقیده دارند عکاسی فیلم دیگر مرده است ولی این باور اشتباه است؛ یادم می آید در اواسط دهه هشتاد برای اولین بار در فیلم «مزرعه پدری» از دوربین دیجیتال استفاده کردم که برای من ریسک بزرگی به شمار می‌رفت.

وی ادامه داد: باید توجه داشت همه زوایایی که عکاس تدارک می‌بیند، عیناً مشابه فیلم نیست. به علاوه که او بخش مربوط به پشت صحنه را هم پوشش می‌دهد. افزون بر این، خلاقیت در حیطه عکاسی بسیار مهم است و به این دلایل است که اعتقاد دارم عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد.

عکاس فیلم نمایانگر تجربه تهیه کننده

عابدی افزود: دلیل اهمیت خواندن فیلمنامه برای من این است که از کلیت فیلم و کاراکترها به تحلیل برسم و متوجه شوم برای هر کدام به چه میزان تمرکز نیاز دارم. ضمن این‌که زمانی که فیلمنامه‌ای را مطالعه می‌کنم، متوجه می‌شوم کدام قسمت‌ها نیاز به عکس دارد.

وی با یاد کردن از اکبر عالمی بیان کرد: عالمی در این زمینه دریای دانش بود و همواره از او می‌آموختم. متاسفانه او را در دوران کرونا از دست دادیم. اگر امروز عالمی در جمع ما حاضر بود من بسیار از دانش او استفاده می‌کردم.

وی با اشاره به اهمیت نگاه تهیه کننده‌ها، بیان کرد: برای اینکه متوجه میزان حرفه ای بودن یک تهیه کننده شویم کافی است ببینم عکاس انتخاب شده برای یک فیلم چه میزان حرفه ای و با تجربه است چرا که این انتخاب نشان دهنده این امر است که تهیه کننده چه میزان به فکر تبلیغات اکران است.

ماندن در سینما اهمیت دارد

وی درباره چگونگی ورود به سینما گفت: ورود پیدا کردن به سینما چندان دشوار نیست، بلکه باقی ماندن در این فضا است که اهمیت دارد. بارها افرادی را به پروژه‌های مختلفی معرفی کرده‌ام، چراکه دارای توانمندی و استعدادی ویژه بودند. اما اکثرا نتوانستند بیش از حضور در یک پروژه را تجربه کنند. بسیاری در شرایط کاری نمی‌توانند موفق عمل کنند. مسیر من چنین بوده است که ابتدا به دنبال آموختن سینما بودم و سپس حضور در فیلم کوتاه و پروژه‌های مختلف این عرصه را تجربه کردم.

عابدی، گفت: این فرآیند سه سال به طول انجامید. امروزه با یک موبایل هم می‌توان فیلم ساخت در صورتی که فیلمسازی و عکاسی با نگاتیو بسیار دشوار بود. جوان‌ترها چندان دنبال تجربه‌های تازه نیستند در صورتی که فردی همچون علیرضا داوودنژاد فیلم «روغن مار» را با یک گوشی آیفون فیلمبرداری کرد.

وی ادامه داد: عکاس خوب فیلم باید علاوه بر داشتن اطلاعات کافی در زمینه عکاسی، مدیوم سینما و اجزای آن را نیز به خوبی بشناسد. من هنوز هم در آموزشگاه‌های سینمایی دوره‌هایی را برای افرادی برگزار می‌کنم که در رشته بازیگری و کارگردانی تحصیل کرده‌اند و دوره‌های مختلف آن را گذرانده‌اند. در این کلاس‌ها درباره ارتباط میان بازیگری با دیگر حوزه‌ها و خصوصا عکاسی صحبت می‌کنم. در گذشته بازیگران پیش از بستن قرارداد نام عکاس را جویا می‌شدند و این مساله برای آن‌ها اهمیت زیادی داشت زیرا عکس‌ها بسیار دیده می‌شدند. البته امروزه عکس فیلم اهمیت بیشتری به لحاظ میزان دیده شدن پیدا کرده زیرا محیط ارایه آن بسیار گسترده‌تر شده است.

خلاقیت بزرگترین عنصر یک عکاس است

عابدی درباره شاخص‌های یک عکس خوب گفت: اکسپوز درست، اولین مساله است و نورسنجی نیز باید به درستی انجام بگیرد و این الفبای هنر عکاسی است. نکته بعدی کمپوزیسیون یا کاربندی مناسب است و بعدی مجموعه‌ای از اکت بازیگر، نورپردازی، صحنه آرایی و شکار آن یک لحظه است که باعث ماندگار شدن یک عکس می‌شود.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از عناصر زیبایی شناسانه باعث ساخته شدن یک عکس خوب می‌شود. ضمن این‌که نورپردازی در عکاسی فیلم، توسط نورپرداز پروژه انجام می‌شود و به همین علت فرآیند عکس‌برداری چندان وقت گیر نیست.

این هنرمند در پایان یادآور شد: بزگترین عنصری که هر عکاس می‌تواند در کار خود به آن متکی باشد، بهره‌گیری از خلاقیت است. عکاس رایگان و ارزان یکی از معضلات این حرفه است. میانگین تعداد عکس‌ها در گذشته ۴۰ حلقه سی و شش تایی بود در صورتی که امروز بسیاری از عکاسان برای هر جلسه از فیلم تعداد زیادی عکس تهیه می‌کنند. در ابتدای ورود فناوری دیجیتال به سینما، نسبت به آن اعتماد کافی وجود نداشت و به همین دلیل من هم به صورت دیجیتال و هم نگاتیو عکس‌هایی را تهیه می‌کردم. متاسفانه امروزه روی عکس ویرایش بسیار زیادی انجام می‌شود و حتی اندازه قاب را تغییر می‌دهند که اتفاقی بسیار غیرحرفه‌ای است.

کد خبر 6093813 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • ماندن در سینما اهمیت دارد/ عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد